Att hitta en plattsättare i Stockholm

Det första man ska fundera på innan man ger sig i kast med att riva ut kök och bad hemma är vetskapen att det inte går att renovera våtutrymmen som vilket rum som helst. Det vill säga gällande renovering av våtutrymmen bör man kontakta en godkänd plattsättare. Att renovera våtutrymmen kräver mer och har starkare regler omkring dig. Detta för att om det skulle ske en vattenläcka till exempel så måste en certifierad hantverkare ha utfört arbetet för att försäkringen ska gälla. Ett försäkringsbolag kan se direkt om en amatör har utfört arbetet och då gäller tyvärr ingen försäkring längre. Detta kan göra ditt nya badrum eller kök till en dyrköpt historia.

Anlita proffs för att sätta kakel i Stockholm

Att sätta kakel kanske känns som en ganska enkel sak innan man har satt sig in i arbetet helt. Det är väl bara att sätta upp lite plattor? Nja tyvärr är det inte så enkelt. Det första som man måste tänka på, och kanske det allra viktigaste, det är att göra ett ordentligt underlagsarbete och tätskikt så att inte fukt ska tränga in under plattorna. Kommer det fukt in där då kommer fuktskadan som ett brev på posten och det brukar inte vara någon trevlig upplevelse för varken boende eller plånbok. Därför rekommenderas en riktigt duktig plattsättare i Stockholm som kan det här med underlagarbete.

Kreativt kakel av plattsättare i Stockholm

Men det är ju inte bara underlagsarbetet som är viktigt. När väl underlaget är tätt och klart ska själva materialet på plats. Anlita en plattsättare som kan alla typer av plattor såsom kakel, klinker, natursten och mosaik. Välj en plattsättare med lång erfarenhet kunna arbeta med de allra flesta typer av plattor och få att absolut felfritt resultat.

Andra typer av plattsättare i Stockholm

Extra viktigt är det såklart att förarbetet är grundligt gjort gällande plattsättning i kök och badrum där lätt vattenskador kan uppstå. Men samma expertis krävs gällande plattsättning utomhus på terasser och uteplatser. Här gäller inte samma regler kring grundarbeten men självklart vill man ju ändå ha ett helt prickfritt resultat även här. Så anlita en erfaren plattsättare så vet du att arbetet är väl utfört och du slipper obehagliga överraskningar i form av ett dåligt grundat arbete. Det kommer att spara dig både tid och pengar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *