Hjälp att flytta i Stockholm

Är det någon som gillar att få frågan om man kan hjälpa till att flytta? Helst vill man bara säga nej eftersom det är både tungt och tråkigt, men samtidigt kan det ju vara man själv som behöver hjälp en annan gång. Liknande dilemman skulle vara ett minne blott om fler använde sig av flyttfirmor. Anlitar du en flyttfirma så får du hjälp att snabbt och enkelt flytta allt från punkt A till punkt B med professionell utrustning. Något som många inte känner till är att det även går att anlita flyttfirman för att packa och flyttstäda – det har alltså aldrig varit enklare att flytta!

Anlita en flyttfirma i Stockholm

Oavsett om du flyttar från lägenhet eller villa så är det smidigt att anlita en flyttfirma i Stockholm. Flyttfirman kan också hjälpa till med större projekt som att flytta hela kontor och företag, och hanterar med lätthet tunga möbler som pianon. Bäst av allt måste ändå vara att de kan ta hand om flyttstädningen! Det finns i princip ingenting värre än att behöva åka tillbaka och städa ur den gamla bostaden när man bara vill komma på plats i den nya. Tänk också på att du kan använda dig av RUT-avdraget för att sänka kostnaderna. Så får du smidigt och relativt billigt den gamla bostaden städad och klar för besiktning medan alla dina tillhörigheter flyttas till den nya.

En bra flyttfirma i Stockholm märker upp alla kartonger

När du anlitar en professionell flyttfirma blir dina saker också försäkrade. Detta är minst lika viktigt eftersom man aldrig kan veta när olyckan är framme. De försäkringar som används är framtagna av Konsumentverket i samarbete med flyttbranschen. Om du är särskilt rädd om ett visst föremål kan det vara bättre att själv flytta det i egen bil.

Ska du flytta i Stockholm? Begär en offert

När du ska flytta, begär en offert från ett antal olika flyttfirmor så att du kan jämföra priser och tjänster. Var också noga med att se över vad de har för försäkringar och exakt vad de täcker. Därefter bestämmer du dig för vilken firma du vill anlita och sedan är det bara att luta sig tillbaka och låta andra sköta det tunga jobbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *