Här håller vi på att bygga hus i Stockholm

Bygga hus själv i Stockholm?

Självklart går det att bygga hus i Stockholm från grunden. Det krävs dock en lång erfarenhet av nyproduktion av villor och mycket goda arkitektritningar för att kunna skapa något såhär komplicerat samt denna storlek. Jag skulle rekommendera att kontakta dessa som besitter en lång erfarenhet av att i Stockholm bygga hus genom att ta sig an totalentreprenaden. De har mycket goda referenser i Stockholm som man kan kontakta för att få en klar bild av processen utifrån ett kundperspektiv när det kommer till nyproduktion av villor.

Ett brett erbjudande i Stockholm

Företagets huvudinriktning är att bygga hus men de utför även mycket lägenhetsrenoveringar i huvudstaden. Även där finns det mängder med goda rekommendationer där det bara är att vraka och välja emellan för att kontakta och få en klar bild över det kvalitativa arbetet som företaget erbjuder. Det Stockholmsbaserade företaget har en lång erfarenhet av nyproduktionsjobb och ligger utan tvekan i huvudstadens framkant när det kommer till utförda kvalitetsjobb. Vare sig det gäller nyproduktion eller ombyggnation.

Vad kostar det att bygga hus?

Det är allt för beroende på andra faktorer som exempelvis hur mycket bergsprängningsarbete som tomten kräver innan grunden ska kunna gjutas för att man ska kunna ge en prisindikation överhuvudtaget. Det är dock mer prisvärt att satsa på ett nyproduktionsprojekt än att köpa ett hus med tomt inkluderat för att senare renovera det till sitt drömboende.

Hur ser nuvarande arbetssituationen ut?

Det ser väl ungefär detsamma ut som inom renoveringsnischen bortsett från att när konjunkturen svänger om kommer det att slå ännu hårdare mot nyproduktionsnischen. Därför är det mer än nödvändigt att ha en bred verksamhet med förmågan att kunna kliva in och ta en stor bit av kakan inom ombyggnationer när nyproduktionsmarknaden går ned. De flesta företagen har nog mer än säkrat upp på den fronten tror jag inför den kommande lågkonjunkturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *