Visningsstädning – större chans att sälja ditt hus

Att sälja ditt hus är ett stort beslut och det finns mycket som du måste tänka på. Hur mycket du vill sälja det för, och vem du ska sälja det via för att nämna några saker. När det kommer till att sälja ditt hus vill du göra allt för att det ska säljas. För människor handlar det ofta om hur det ser ut. Därför är det viktigt att en visningsstädning blir utförd på ett korrekt sätt. En visningsstädning kan vara skillnaden på om du får ditt hus sålt eller inte.

Anställ en firma för visningsstädning

Du vill att det ska bli rätt när det kommer till en visningsstädning. Då kan det vara värt att anställa en professionell städfirma som kan fixa detta. Firman kommer då att anpassa sina tjänster efter dig och vad dina unika behov är. Det är också alltid värt att jämföra mellan olika firmor och deras olika priser. Fråga om en kostnadsfri offert för tjänsterna för att få ett ärligt pris redan från början. Kolla dessutom på vad gamla kunder har sagt om städningsfirman.

Det är ett stort plus att anställa en firma är att har kunskapen om att städa inför en visning. Du kan dessutom använda ROT avdraget vilket är ett skatteavdrag på hushållstjänster. Detta kommer dras av direkt på fakturan och gäller upp till 50 000 kronor per år. 

Vad behövs göras för en visningsstädning?

 Less is more! Detta är regeln för visningsstädning och för att visa ditt hus för potentiella köpare. Ta ner personliga tavlor från väggarna och ha det så rent som möjligt. Packa ner onödiga saker redo för din kommande flytt. Se till att allt damm från möblerna är borta. Putsa fönster är något som du inte heller vill missa. Allt som den potentiella köparen kan se borde vara städat. En annan sak att tänka på är att huset ska lukta gott. Du vill att köparna ska gå in i ditt hus och bli imponerade. Ännu bättre är om fler är intresserade av huset och du kan få olika bud som trissar upp priset. Det är alltid ett plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *