Bygga och riva

Bygga nytt uterum och riva det gamla? Riva garaget och bygga carport? Eller har du kanske ett gammalt slitet trägolv som inte gör någon glad?

Oavsett om du har stora eller små projekt eller är privatperson eller företagare så gör rivning stockholm jobbet åt dig. Eller delar av ett jobb. Rivning Stockholm åtar sig även badrumsrenoveringar, och det kan vara en bra idé att anlita fackmän till sådant som rör VVS. Ska man leka hantverkare själv och gör fel är det inte alltid försäkringen täcker om det går snett.

När du anlitar rivning Stockholm får du alltid en personlig kontaktperson. Varför detta då? Tja, har du försökt jaga tag i rätt person som ansvarar för en viss sak i ett projekt så vet du hur hopplöst det kan vara. Här är det en och samma person som har alla svaren, vet hur långt arbetet har kommit och som sköter kontakten mellan dig och de olika avdelningarna inom projektet, allt för att underlätta. Firman hjälper även till med att ansöka om rivningslov, för man behöver nämligen tillstånd att riva precis som man behöver tillstånd för att bygga. När något ska rivas blir det ofta ganska mycket spill som ska återvinnas, slängas och tas omhand. Detta görs med största miljötänk för en bättre framtid, så varför inte vara effektiv och miljövänlig på samma gång?

Nu är ju inte detta endast för dem som bor i centrala Stockholm, utan det går bra med angränsande län också, så känner du någon som behöver få tag i en bra firma med gott betyg och bra kunskap så är det hit du vänder dig. Jobbet blir gjort, alla fakturor från samma ställe, miljötänk i arbetet, fackmannamässig kunskap och inget jobb är för litet. Behövs det lite extra personal till ett befintligt projekt kan man få den hjälpen härifrån också.

Känn dig trygg i ditt val av hantverkare, välj en firma som jobbar, inte fikar eller tar fyra fakturerade timmar för att hämta en skiftnyckel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *