Gör ditt hus mer attraktivt med tegel fasadrenovering

Känner du att du behöver en förändring på ditt hus? Att utsidan behövs göras om? Eller har du redan tegel på ditt hus men det behöver renoveras? Tegel är ett tåligt material som håller under många år, dock precis som med allt annat krävs det att du tar hand om det. Då borde du tänka på fasadrenovering med tegel. Det är ett perfekt sätt för att ditt hus ska behålla sin karaktär samtidigt som du får något nytt och spännande.

En fasadrenovering behöver heller inte kosta allt för mycket, utan är ett kostsamt sätt att arbeta på ditt hus. Fasadrenovering med tegel är dessutom ett sätt att öka värdet på ditt hus. Det är utan tvekan en investering för framtiden!

Hitta rätt företag för jobbet

En fasads yttre är inte enbart för att det ska se bra ut – utan det är bara en stor bonus. Det handlar också om att fasaden ska hålla i många år framöver. Det är också till för att skydda ditt hus från alla årstider och från eventuella vattenskador. När det kommer till en fasadrenovering i tegel är det därför viktigt att någon som har den rätta kunskapen utför detta. Det är ett tekniskt krävande jobb och är inget som du borde göra själv om du inte har den kunskap som krävs helt enkelt.

När du först kontaktar en firma för att utföra fasadrenoveringen med tegel borde du få ett kostnadsfritt offert. Detta är något som de flesta företag erbjuder dig. Detta gör att du kan jämföra mellan olika firmor för att hitta den som passar dig perfekt. Det är alltid också värt att kolla på vad tidigare kunder har att säga om firman.

ROT avdraget gäller för fasadrenovering med tegel

 En sak att inte glömma är att ROT-avdraget gäller för fasadrenovering. Detta är ett skatteavdrag som gäller på arbetskostnaden. Den är på 30 % och är upp till 50 000 kronor per person och hushåll. Detta avdraget gäller enbart på arbetskostnaden och inte materialet. Du behöver själv inte göra något utan det kommer direkt av på din räkning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *