Varför flyttstädning Örebro?

En flytt kräver mycket av en. För det första har vi packningen, sedan själva flytten och sist men inte minst städningen. Man är trött efter allt flyttande och man har sin nya lägenhet att inreda, men där står man i sitt uttömda gamla boende och ser sig omkring. Vad ser man oftast? Dammiga garderober, smutsiga fönster och väggar som verkligen behöver städas men ingen energi finns kvar för det.

Vad gör du då?  Då försöker du hitta en pålitlig, etablerad och serviceinriktad städfirma som kan hjälpa dig med städningen.

Bor du i Örebro gäller det att hitta en passande flyttstädning i Örebro, bor du någon annanstans letar man efter en bra städfirma i sin egen stad.  De flesta städfirmor ser till att upprätthålla högsta möjliga standard oavsett uppdrag och kund då målet alltid är att lämna bostaden skinande ren.

Är du på väg att flytta? Oroa dig inte! Hitta en bra flyttstädning i Örebro och kör igång.

Vad ingår i en flyttstädning Örebro?

Vad ingår det i en flyttstädning Örebro? Det beror helt och hållet på din överenskommelse med städfirman. Visserligen finns det även standardpaket som man kan beställa.

I dessa städpaket brukar det ingå rengöring av följande:

  • väggar
  • garderober
  • spis
  • fönster
  • bad och badrum
  • vitvaror

Material för städning brukar ingå i priset.  Kontrollera dock alltid att det verkligen gör det, så att det inte tillkommer som en extra kostnad du inte är beredd på.

Rutavdrag vid flyttstädning Örebro

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt och ett avdrag som ger privatpersoner möjligheten till skatteavdrag för hushållsnära tjänster.

Om du har haft en inkomst i Sverige är du berättigad till att utnyttja RUT-avdrag när du bokar flyttstädning Örebro.

Observera att ifall du redan använt avdraget fullt ut kan du inte ansöka om ett.

Varje person i ett svenskt hushåll kan få upp till 50.000 kronor i RUT och ROT-avdrag per år. Städfirman kan lämna mer information om reglerna för detta. Avdraget brukar dras direkt från fakturabeloppet, så kunden behöver inte ansöka själv.

Städfirman måste ha F-skatt för att du ska kunna använda dig av ROT-avdrag för dess tjänster.

Inför din flyttstädning i Örebro

Det finns några saker du bör tänka på inför din flyttstädning i Örebro.

Var ute i god tid med val av städfirma och bokning. Lämna inte detta till sista ögonblicket, det kan hända att firmorna redan är uppbokade, något som kan leda till att du får städa själv.

Töm och stäng av både kyl och frys. Frysen bör vara avfrostad. En tung uppgift som de flesta städfirmor ber om är att du ska dra fram spisen, kyl och frys från väggen. Tanken är att de ska kunna städa bakom dem utan några problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *